Design

Design

een geweldig design trekt aandacht.

Kledingcollecties

Wil jij graag een kledingcollectie samenstellen maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Of weet je dat wel maar wil je dit liever uitbesteden? Merch Factory kan jou helpen bij het ontwerpen en samenstellen van een professionele kledingcollectie. Vertel on je idee en wensen en wij gaan aan de slag. Zijn er bestaande modetrends die je wilt gebruiken als basis of zijn er functionele eisen moet het kledingstuk voldoen? Welke kleuren van jouw merk of label wil je in het ontwerp laten opnemen? Samen bepalen we de juiste richting, selecteren we de beste materialen en kiezen we een pasvorm. En uit het grote assortiment decoratie technieken kun je bij elke stijl de juiste uitwerking kiezen.

 

Graphic prints

Graphic prints zijn constant aanwezig in het straatbeeld. Producten toevoegen aan jouw eigen kledinglijn en/of label met een grafische print? Merch Factory ontwerpt een print op basis van jouw wensen. Liever een bestaande print? Onze ervaren ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends en weten welke prints niet mogen ontbreken in een commerciële collectie. Wij stellen een collectie samen volgens de laatste modetrends die aansluit bij jouw merk. Daarnaast geven wij een advies welke druktechnieken aansluiten bij jouw wensen.

 

Merk identiteit

Om als merk duidelijk herkenbaar te zijn heb je een eigen identiteit /merk nodig. Klanten moeten in één oogopslag kunnen zien wie de afzender is. En die huisstijl moet passen bij datgene wat jij wilt uitstralen. Merch Factory heeft veel ervaring en kan jou helpen bij het maken van een huisstijl oftwel merk identiteit. Van een logo tot het bepalen van de huisstijlkleur en het lettertype. Zie voor meer informatie over merk identiteit / branding op onze speciale Branding pagina.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over design /grafische ontwerp voor uw merk of bedrijf door ons?
Bel ons via +31(0)527-304033, mail naar info@merchfactory.nl of maak gebruik van ons Contactformulier.