Fulfilment

Fulfilment

Wij gaan verder dan alleen kleding productie.

Merch Factory biedt ook een eigen fulfilment service aan. Wij stockeren, verwerken en versturen dagelijks webshop bestellingen over de hele wereld. Met onze service hoef je je dus geen zorgen te maken over stock levels, retours of terugbetalingen.
Onze enige vereiste is dat je minstens 15 e-commerce verzendingen per maand haalt.

Samen maken we een plan. Op de eerste plaats om de tevredenheid van je fans te optimaliseren en daarna de verkoopcijfers.
We kunnen je bij alles helpen, variërend van de keuze voor de producten, het opzettten van release-schema’s en voorraadbeheer tot aan het volledig regelen van pre-orders en de klantenservice.
Via een eigen login in ons systeem kun je ten alle tijden de voorraad- en verkoopcijfers inzien.

Grip op de zaak

Als webshopeigenaar heb je op elk moment inzage in de status van je order in het fulfilment systeem. Je kunt inloggen op je eigen dashboard, waarop je exact kunt zien waar je aan toe bent. Je kunt je voorraad checken, het overzicht van je verkoopbestellingen inzien en de logistieke status van je bestellingen volgen. Tot en met het moment dat deze bij je klant aankomt.

Orderverwerking

In het magazijn wordt de order verwerkt. Alle producten van een bestelling worden bij elkaar gezocht en verzendklaar gemaakt. Dit proces wordt ook wel orderpicking genoemd. Het fulfilmentbedrijf heeft alles in huis voor een snelle en veilige verzending van de bestelling. Van passende verzenddozen met eventueel beschermend opvulmateriaal tot de benodigde adres- en frankeerlabels. Vóór verzending wordt een laatste check gedaan of alles klopt. wij versturen dagelijks tot 22:00.

Productbeheer

Altijd inzicht in actuele voorraad, backorders en nieuwe leveringen. Automatisch nieuwe producten aanmaken en voorraad terugkoppelen naar je webshop.

Retouren regelen

Ook het retourproces wordt door de fulfilmentspecialist afgehandeld. Van ontvangst, controle, opslag en opdracht voor creditering van de producten. Eventueel kan er ook geregeld worden dat de fulfilment-partij een vervangend product stuurt of de reparatie regelt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Fulfilment voor uw merk of eigen bedrijf door ons?
Bel ons via +31(0)527-304033, mail naar info@merchfactory.nl of maak gebruik van ons Contactformulier.