Premium Merchandise Partner

De juiste Merchandise voor jouw onderneming.

Over ons

Over ons

Merch Factory B.V.

Merch Factory is de totaalleverancier van textieldrukkerij, Borduurwerk, Custom Made kleding (Private Label) en Merchandise van Nederland, België en Duitsland.
Vanuit Sint-Jansklooster bieden wij onze diensten wereldwijd aan.

A-merken, Bedrijven, Verenigingen, Artiesten, Youtubers en Influencers bestellen hun kleding en merchandise bij Merch Factory.

Onze externe productiehal is een ware fabriek en bestaat uit industriële Zeefdruk, DTG print, UV Print, Borduur , Transferdruk (Zeef, Flex,  Flock) machines. Doordat alle technieken zich onder één dak bevinden, kunnen we al uw logo’s en ontwerpen (van één kleur tot aan Full Colour en in ieder gewenste aantal) leveren.

Om onze klanten volledig van dienst te kunnen zijn, bieden we ook een breed assortiment van merchandise aan voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan; Artiesten, Bands, Bedrijven, Evenement, Influencers, Vloggers of Youtuber, maar ook werkkleding voor horecapersoneel en bouwbedrijven, T-shirts voor (sport-) evenementen en bedrijfsuitjes, Verder bieden wij ook volledige custom made producties aan vanuit onze fabrieken zowel in het Verre Oosten als in Europa.

Wij zijn leverancier van bekende merken zoals o.a. Stanley Stella, B&C, Gildan, Kariban en andere merken om bestaande kleding te borduren of bedrukken voor promotionele doeleinden. Door onze langdurige samenwerkingen met de merken en onze volume van afname, kunnen wij altijd de beste prijzen garanderen.

Naast onze productie beschikken wij ook over een eigen designafdeling. Wij kunnen u, indien nodig, assisteren met het ontwerpen van logo’s, designs en patronen.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons via +31(0)527-304033, mail naar info@merchfactory.nl of maak gebruik van ons Contactformulier.

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek (op afspraak) in onze showroom te Sint-Jansklooster.