Eigen label Private Bedrijfskleding

Private Bedrijfskleding

Custom Made Bedrijfskleding, want elk bedrijf is uniek!

U kunt bij ons terecht voor uw op maat geproduceerde bedrijfskleding of promotiekleding; van poloshirts voor uw winkelpersoneel tot jurkjes voor uw promotieteam. Onze focus ligt op custom made kwaliteitsproducten van promotioneel tot casual; veel van de producten die wij voor onze klanten realiseren wordt via retail aan consumenten verkocht. Wist u dat de prijs voor het ontwikkelen van bedrijfskleding op maat in de meeste gevallen al bij de minimumoplage lager uitkomt dan wanneer u standaard items van een gangbaar werkkledingmerk bestelt?

Uw bedrijfs- of promotiekleding wordt volledig naar uw wens uitgevoerd, met dezelfde maatboog over uw gehele lijn van artikelen. Natuurlijk verzorgen wij ook aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld sloven voor de horeca, volledig custom made caps, stropdassen met ingeweven logo enzovoorts.

Indien gewenst verzorgen wij ook het complete ontwerptraject voor uw custom made bedrijfskleding. Voor reguliere bovenkleding (poloshirts, t-shirts, sweaters, etc) geldt een minimale oplage van 300 stuks per product en kleurstelling. Jassen, bodywarmers en dergelijke kunnen vaak al vanaf 150 stuks gerealiseerd worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


DE WERKWIJZE VOOR CUSTOM MADE BEDRIJFSKLEDING

Hieronder ziet u een schematische weergave waarin we uitleggen hoe wij te werk gaan bij de productie van custom made bedrijfskleding.Mocht u vragen of opmerkingen hebben na het lezen van deze informatie, neem dan contact met ons op via info@merchfactory.nl of +31(0)6 – 40408580


PRIJSINDICATIE OP MAAT GEPRODUCEERDE BEDRIJFSKLEDING?

Voor wij een prijsopgave kunnen verzorgen is het noodzakelijk samen met u een inschatting van het project te maken. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen in materialen, artikelen en uitstraling. Gemiddeld kunnen we aangeven dat onze prijzen bij 300 stuks per artikel op hetzelfde prijsniveau of lager uit zullen komen dan bij het bestellen van gelijkwaardige producten van een standaardmerk. Bij grotere oplages is uw voordeel natuurlijk nog een stuk groter.

De complete productietijd voor custom made promotie- en bedrijfskleding ligt tussen de 12 en 16 weken vanaf aanvang productie. Heeft u uw kleding sneller nodig, neem dan direct contact met ons op via +31(0)527-304033, zodat wij een geschikte oplossing kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.