Eigen label Private Label

Private Label

Custom Made kleding, niets is onmogelijk!

Bij een volledige maatproductie is er qua uitvoering van je kleding vrijwel alles mogelijk; kleding kan ‘all over’ bedrukt worden, voeringen kunnen van een motief voorzien worden, je kunt zelf bepalen wat voor stoffen en fournituren je wil, welke kleuren stiknaden enzovoorts. De minimale oplage per artikel is 100 stuks, en de levertijd van het moment dat je contact met ons opneemt tot de artikelen geleverd worden is gemiddeld zo’n 8-10 weken.Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 

DE WERKWIJZE VOOR CUSTOM MADE KLEDING

We inventariseren samen met jou wat je wil laten maken, en hoe de ontwerpen tot stand gaan komen. Je mag dat natuurlijk volledig zelf doen, maar onze ontwerpers kunnen je er ook bij helpen, of zelfs de volledige ontwerpen voor je verzorgen.
Zodra alles duidelijk is verzorgen we een complete prijsopgave voor je. Na ontvangst van je aanbetaling produceren we samples ter goedkeuring, en daarna gaat je kleding in productie.


WAT KOST HET?

Bij volledig op maat geproduceerde kleding is het noodzakelijk om vast te stellen welke artikelen er geproduceerd dienen te worden voor we een prijsindicatie kunnen geven. Afhankelijk van je wensen kunnen we wel aangeven dat maatproducties bij 100 stuks niet voordeliger uitvallen dan het bestellen van omgelabelde kleding. Dit omslagpunt ligt meestal rond de 1000 stuks per artikel.

Over het algemeen wordt voor custom made kleding gekozen indien het niet mogelijk is om de gewenste ontwerpen met een reguliere productie te verzorgen; denk bijvoorbeeld aan all-over bedrukte t-shirts, borduringen over de rits, voeringen met een motief, de wens om met bepaalde stoffen of materialen te werken en dergelijke.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.