Eigen label Promotionele Kleding

Promotionele Kleding

Kleding waarbij de focus op Promotie ligt!

Kleding om laten labelen leent zich uitstekend voor betrekkelijk snelle productie van je eigen kleding (4-5 weken), en daarnaast kun je in kleinere oplages werken (50 stuks per ontwerp / min. 100 stuks per bestelling). Je kunt kleding uit ons assortiment kiezen, waarin we een label stikken, of een nekprint met je logo aan de binnenkant plaatsen. Merken als o.a. Stanley Stella, B&C, Gildan, Kariban, Continental Clothing en andere merken lenen zich bijvoorbeeld perfect hiervoor, en het is ook toegestaan om op deze wijze met hun artikelen te werken.Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DE WERKWIJZE VOOR BESTAANDE KLEDING OMLABELEN

Het bestellen van omgelabelde kleding werkt eigenlijk hetzelfde als het besellen van reguliere bedrukte t-shirts; je kiest uit welke artikelen je wil (en in welke oplage), en stuurt je aanvraag naar ons toe, bij voorkeur samen met je ontwerpen. Vergeet ook het ontwerp van je label niet.Daarna ontvang je van ons een definitieve prijsopgave en de levertijd (gemiddeld 2-3 weken). Na akkoord op de prijs ontvang je een digitale drukproef ter controle, en vervolgens nemen we je artikelen in productie.


WAT KOST HET?

De prijs voor het omlabelen van kleding is afhankelijk van de kleding die je kiest en de bewerking daarvan. Je kunt eventueel via ons productoverzicht je producten samenstellen (artikelen, personalisatiemethode, en oplage), en vervolgens zie je hieronder de meerprijs voor het instikken van het label (inclusief de productie van de labels). Natuurlijk mag je ook een overzicht samenstellen en in een e-mail naar ons toesturen, zodat we een vrijblijvende prijsopgave voor je kunnen verzorgen.

Prijzen omlabelen (inclusief label)

Vanaf 100 stuks kunnen wij je kleding ook voorzien van je eigen label. Hieronder zie je de prijzen inclusief productie van de labels. Let op; de productie van labels neemt 2-3 weken in beslag.

100-249 250-499 500-999 1000+
€ 2,18 € 1,28 € 1,12 € 0,93

Prijzen per stuk en exclusief BTW.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.